Extrudovaná sypká zmes.
Zloženie: kukurica 93%, cícer, repkový olej, paprikový extrakt (paprika, slnečnicový olej), soľ.
Strúhanka značky Ravita je bezgluténová, nepripaľuje sa a dobre priľne. Je vhodná k obaľovaniu, namiesto klasickej strúhanky a k následnému vyprážaniu.
Príprava:
Vo fritéze:
– pri 170 ° C po 2,5 minútach začne strúhanka zlatnúť, po 3 minútach je plátok mäsa úplne prepečený
– pri 190 ° C po 1,5 minúte začne strúhanka zlatnúť, po 2 minútach je plátok mäsa úplne prepečený
Na panvici :
– na rozpálenom tuku pečieme 2,5 – 4 minúty po oboch stranách
Skladovanie
Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1441kJ/345kcal; tuky 3,7g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g; sacharidy 63,3g z toho cukry 8,4g; bielkoviny 8,4g; soľ 1g.
Nakúpiš na: