Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Pohánkové lupienky BIO

Bez cukru.

Pohankové lupienky BIO

Popis

Zloženie: bio kukuričná múka 60,2%, bio pohánková múka 32,4%, bio ryžový sirup 6,4%, soľ 1%.

Pohánkové BIO lupienky sú vyrobené extrúziou.

Prečo sú pohánkové lupienky zdravé?

V súčasnej dobe má pohánka uplatnenie hlavne v racionálnej výžive. Má nutrične bohaté zastúpenie a je ľahko stráviteľná. Pohánka je prirodzene bezgluténová, čo je výhodou pre celiatikov. Obsahuje vysoké množstvo vlákniny, vďaka čomu pozitívne vplýva na trávenie a činnosť čriev. Rovnako významná pre trávenie je aj látka rutín známa ako vitamín P. Podporuje aj reguláciu zrážanlivosti krvi, znižovanie cholesterolu a podporuje celkový imunitný systém. Je bohatým zdrojom esenciálnych aminokyselín, vitamínov a minerálnych látok. Konzumáciou pohánky prijímame aj zinok, ktorý zabezpečuje zdravé vlasy a nechty.

Tipy na použitie

Pohánkové BIO lupienky sa môžu kombinovať s mliekom, vodou, jogurtom, acidofilným alebo bifidovým mliekom a pod. Pripravíte si z nich chutné raňajky, desiatu alebo olovrant.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1530kJ/362kcal; tuky 1,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g; sacharidy 68g z toho cukry 4,9g; bielkoviny 14g; soľ 0,025g.

 

 

Category:

Date:

Sorry, the comment form is closed at this time.