Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Pohánkové vločky

Vločky sú výborné na prípravu obilnej kaše alebo na ochutenie jogurtov a mlieka.
Pohánkové vločky

Sú vyrobené z pohánky siatej, ktorú zaraďujeme medzi pseudocereálie. Neobsahujú lepok ani pridaný cukor. Typická vôňa a chuť pohánky nie je závadou výrobku.

Prečo je pohánka zdravá?

Pohánka sa v súčasnej dobe považuje za diétnu potravinu, ktorá má uplatnenie predovšetkým v racionálnej výžive. Je nutrične hodnotná, ľahko stráviteľná a obsahuje vlákninu. Zrná pohánky sú zdrojom kvalitných bielkovín s vysokým obsahom esenciálnych aminokyselín (najmä lyzínu), vitamínov (najmä skupiny B, C, E) a minerálnych látok (horčík, draslík, fosfor). Pohánka neobsahuje lepok, takže je vhodná pre pacientov, ktorý trpia lepkovou intoleranciou. Pohánka má priaznivý vplyv na cievny systém, pečeň a tráviace ústrojenstvo.

Tipy na použitie

Vločky opláchnite a zalejte vriacou vodou, prípadne mliekom a nechajte odstáť 5 – 7 min. Vločky sú výborné na prípravu obilnej kaše alebo na ochutenie jogurtov a mlieka spolu s orieškami, alebo sušeným ovocím Ravita.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1510kJ/357kcal; tuky 2,9g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g; sacharidy 64g z toho cukry 1,7g; bielkoviny 14,0g; soľ 0,03g.

Category:

Date:

Tags:

POST A COMMENT