Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Pšeničné zrná s medom

Tvoja obľúbená maškrtka.
Pšeničné zrná s medom

Pšeničné zrná v mede sú extrudovaný výrobok.

Pšenicu ľudia  pestujú už viac ako 5000 rokov a je z hľadiska produkovaného množstva i kvality rastlinných bielkovín na prvom mieste. Obilniny sú tiež dôležitým zdrojom potravinovej vlákniny. Pšenica sa pestuje veľkoplošne na všetkých kontinentoch s výnimkou Antarktídy.

Prečo je pšenica zdravá?

Pšenica a z nej následne vyrobené mlynské produkty sú cenným zdrojom nutrične významných sacharidov, lipidov, rastlinných bielkovín, vlákniny, ale aj vitamínov (A, B, C, E) a minerálnych látok (vápnik, fosfor, horčík, zinok). Z dietetického hľadiska je dôležité, že dvojzrnka je ľahko stráviteľná, neobsahuje antinutritívne zložky. Pôsobí priaznivo i na tráviaci trakt a má pozitívny účinok na znižovanie obsahu cholesterolu v krvi.

Tipy na použitie

Cereálne zrná s medom sú výbornými raňajkami v kombinácii s mliekom, prípadne s jogurtom. Ich príjemne sladkú chuť si obľúbia nie len malí labužníci.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g výrobku: nergia 1688kJ/399kcal; tuky 5,2g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7g; sacharidy 76g z toho cukry 41g; vláknina 5,2g; bielkoviny 9,4g; soľ <0,01g.

Zloženie: pražená pšenica 60%, cukor, glukóza, slnečnicový olej, med 2%, extrakt z jačmenného sladu.

Category:

Date:

Sorry, the comment form is closed at this time.