Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Špaldové lupienky BIO

Špaldové BIO lupienky sú vyrobené extrúziou.

Špaldové lupienky BIO

Popis

Zloženie: bio špaldová múka 96%, kukuričný sirup 4%.

Špaldové BIO lupienky sú vyrobené extrúziou. V súčasnosti je špalda považovaná za zdravšiu alternatívu pšenice s vyšším podielom minerálnych látok, vlákniny a nižším obsahom gluténu. Dodáva jedlu jemnú orieškovú chuť.

Prečo sú špaldové lupienky zdravé?

Pšenica špaldy je ľahko stráviteľná a nutrične bohatá. Dôležitým faktom je, že obsahuje vysoký obsah bielkovín a nasýtených mastných kyselín, avšak nie cholesterol. Taktiež bohato zastúpené sú aj minerálne látky, ako je draslík, vápnik, fosfór, horčík a zinok. Obsah sacharidov je asi 68 % a ide o pomaly sa vstrebávajúce cukry, predovšetkým o škrobové látky a vlákninu. Má pozitívne účinky na trávenie a peristaltiku čriev. Špalda je vhodná pre diabetikov, pretože má nízky glykemický index.

Tipy na použitie

Špaldové BIO lupienky sa môžu kombinovať s mliekom, vodou, jogurtom, acidofilným alebo bifidovým mliekom a pod. Pripravíte si z nich chutné raňajky, desiatu alebo olovrant.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1530kJ/362kcal; tuky 1,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g; sacharidy 68g z toho cukry 4,9g; bielkoviny 14g; soľ 0,025g.

 

Category:

Date:

Tags:

POST A COMMENT