Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Špaldové zrná s medom BIO

Zloženie: zrná pšenice špaldy bio 53,3%; trstinový cukor bio, kukuričný sirup bio, med bio 4,1%; slnečnicový olej bio

Špaldové zrná v mede sú expandovaný výrobok.

 

Prečo je pšenica špaldy zdravá?

Špalda je známa svojou vysokou nutričnou hodnotou, ľahkou stráviteľnosťou a chutnosťou. Zrno pšenice špaldy je charakteristické vysokým obsahom bielkovín. Je zdrojom nasýtených mastných kyselín, ale nie cholesterolu. Zaujímavý je obsah ß – karoténu a thiokyanatanu, ktoré pôsobia regeneračne na telové bunky a chránia proti infekciám. Špalda obsahuje tiež vyšší obsah draslíka, vápnika, fosfóru, horčíka, zinku a vitamínov skupiny B. Obsah sacharidov je asi 68 % a ide o pomaly sa vstrebávajúce cukry, predovšetkým o škrobové látky a vlákninu. Zo zdravotného hľadiska sa špalde pripisujú pozitívne účinky na trávenie, črevnú peristaltiku a stimuláciu imunitného systému. Taktiež pre svoj nízky glykemický index je vhodná pre diabetikov a ľudí s tráviacimi problémami

Tipy na použitie

Zrná s medom sú výbornými raňajkami v kombinácii s mliekom, prípadne s jogurtom. Ich príjemne sladkú chuť si obľúbia nie len malí labužníci.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g výrobku: 1695kJ/401kcal; tuky 5,6g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g; sacharidy 78g z toho cukry 41g; bielkoviny 7,3g; soľ <0,01g.

Category:

Date:

Sorry, the comment form is closed at this time.