Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Výzva s @mama_na_tretiu

Cirokový chlebík a cirokové placky

VÝBORNÉ RECEPTY S VÝZVY S @mama_na_tretiu!

 

S našou ambasádorkou Evkou (@mama_na_tretiu) sme si pre Vás pripravili VÝZVU!

Aktuálne prebieha na isntagrame a vy si v priamom hlasovaní môžete vybrať produkt o ktorom sa chcete dozvedieť viac. Či už o jeho zdravotných benefitoch alebo o spôsobe prípravy.

Tentokrát ste si vybrali CIROK a my s Evkou sme Vám prirpavili tieto recepty!

Recepty od Evky:

CIROKOVÉ PLACKY

Potrebujeme:

  • uvarený ochladený cirok
  • strúhaná vyžmýkaná cuketa (dala som dve)
  • 2 strúčiky cesnaku
  • čerstvá pažítka
  • čerstvá petržlenová vňať
  • himalájska soľ
  • strúhanka zo starého pečiva (recyklujte)
  • Pomer surovín dala Evka od oka 😀

Postup: Cirok som si večer namočila do vody. zrná krásne napučali. Varíme ho v pomere 1:2 cca 30 minút. Kontrolujte ho a ak treba dolejte vodu. Všetky suroviny zmiešajte.Strúhanka ich krásne spojí a nie je potreba dávať vajíčko. Vytvarujte placky a pečte ich v rúre. Stačí papier na pečenie potrieť kokosovým tukom, poukladať placky a raz za čas jemne pretočiť.

#vyzvasmamanatretiu #ravitaevita

CIROKOVÝ CHLEBÍK od EVKY

Potrebujeme: 

  • 2 hrnčeky cirokovej múky (múku som urobila rozmixovaním ciroku)
  • 1 hrnček špaldovej múky celozrnnej
  • 1 hrnček zemiakového škrobu
  • 2 ČJ xantánovej gumy
  • 2 ČJ sušeného droždia
  • 2 ČJ lyžičky himalájskej soli
  • prevarená ochladená voda (množstvo od oka)

Na budúce mám v pláne pridať čiernu rascu :).

Postup: Všetky sypké suroviny spolu premiešame a potom postupne prilievame vodu. Má vzniknúť mäkké cesto, nie tuhé ako chlebové. Vytvarujem si chlebík a pečiem na 180 stupňoch cca 50 minút. Cesto sa krásne nafúkne do výšky, vytvarujte radšej nižší bochník. Konzumujte jemne teplý.

Dobrú chuť.

Spracovávame rýchle, výživné a jednoduché recepty. Budeme nesmierne radi, ak ich vyskúšate doma aj vy a označíte nás. Prípadne nám pošlete ako sa podarili 🙂

#vyzvasmamanatretiu #ravitaevita

 

Všetky naše produkty nakúpite na :