Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
+39 02 87 21 43 19
Title Image

Blog

z našej Ravita kuchyne
  • Jednoduchý recept na efektné keksíky sme vylepšili pohánkovou múkou a voňavým organickým korením. Počas pečenia nádherne prevoňajú  kuchyňu a sú naozaj veľmi jednoduché na prípravu. Potrebujeme: 170 g trstinový cukor Ravita tmavý, 60m l olivového oleja, 1 čj bourboun vanilka mletá LEBENSBAUM, 1čj lyžička aníz mletý LEBENSBAUM, 2 vajíčka, 100 g hladkej špaldovej múky, 50g pohánkovej múky Ravita, 60g kakaa, 1 čj lyžička instantnej kávy, 1 čj lyžička kypriaceho prášku, štipka soli, práškový cukor (môžeme použiť mletý trstnový cukor, ale crinkles nebudú krásne biele) Postup: mixérom vymiešame trstinový cukor spoločne s olejom.

  • Prekvapila ťa nečakaná návšteva a ty nemáš žiadne pohostenie ? Nezúfaj, stačí mať doma týcho pár ingrediencií a dezert je rýchlo na svete! S @mama_na_tretiu sme si pre Teba pripravili tento chutný a rýchly tip na pohostenie. Potrebuješ: Ochutené ovsené vločky Ravita , (môžeš použiť aj čokoládové musli), plnotučný tvaroh krémový, trstinový cukor Ravita, datlový sirup, zimné korenie Lebensbaum, ovocie, oriešky Ravita Postup: tvaroh si vymiešame s cukrom a zimným korením podľa chuti. Do dezertného pohára postupne vkladáme vrstvy vločiek, sirupu, ovocia a tvarohu. Vrch ozdobíme orieškami a ovocím. Výborná tvarohová pochúťka je na svete :).   S

  • V tomto rozhovore by sme Vám radi predstavili našu AMBASÁDORKU , influencerku a hlavne maminu troch detí Evku Štípalovú.  Pozitívna a energická žena, ktorá toho stíha neuveriteľne veľa.  Ako začal jej príbeh influencerky a prečo si vybrala našu značku ? Dozviete sa priamo od Evky

  • O PROJEKTE Formát priateľov Ravity (Aničky a Emky) vznikol ako potreba reagovať na súčasný trend vizuálnej fyzickej dokonalosti. V dnešnej dobe na nás všetkých už od útleho veku vplývajú dokonalé fotografie krásnych ľudí. Otázka sebalásky tak dostáva úplne novú hodnotu. Práve to bola prvá myšlienka s ktorou sme pracovali v tomto projekte. Ukázať našim deťom hodnotu sebalásky, odvahy a vnímania krásy v inakosti. RYŠAVÁ ANIČKA A SEBALÁSKA Sebaláska je základom vnútornej spokojnosti, istoty, úspechov a naozaj kvalitných vzťahov s okolím. Naše problémy, choroby a neuspokojivé životné situácie vychádzajú na najhlbšej úrovni z negatívneho vzťahu

  • Inšpiratívny MAGAZÍN a zároveň KOMUNITA akčných žien spracovala s našou marketingovou manažérkou Maruš zaujímavý rozhovor. Nájdete ho na aj na ich portály akcnezeny.sk. Nám sa však veľmi páčil a rozhodli sme sa ho zaradiť do nášho seriálu rozhovorov s našimi Raviťákmi. Rozhovor pripravila Alexandra Vrábelová pre portál akcnezeny.sk  Ravita je slovenská firma, ktorá sa už 19 rokov zaoberá výrobou a predajom zdravých potravín. Aké boli ich najťažšie výzvy? Čo ich najviac teší a motivuje? Zhovárali sme sa s jej marketingovou manažérkou, pozitívne naladenou Máriou Matiášovou. Ako vznikla myšlienka na založenie firmy Ravita? Boli ste priamo

  • Veľmi jednoduchý recept na netradičný koláč s kurkumou ktorý Vás isto zahreje a poteší nielen počas upršaného dňa. Potrebujeme:  Korpus: 4 vajcia, štipka soli himalájskej soli Ravita, 130g trstinového cukru Ravita, 75g špaldovej múky Ravita, 50g ryžovej múky Ravita, štipka sódy bikarbóny. Príprava: Vajíčka si oddelíme. Do jednej misky dáme žĺtka a do druhej bielka so štipkou soli a lyžicou studenej vody. Bielka vyšľaháme na tuhý sneh. Postupne k nim pridávame cukor a šľaháme do peny. K bielkam primiešame zľahka aj žĺtka. Múky a sódu bikarbónu zmiešame a postupne premiešavame spolu s tekutou

  • Ľúbite vyprážaný karfiol no hľadáte zdravšiu alternatívu ? Inšpiráciu aj na to ako využiť našu instantnú kašu nájdete v tomto recepte. Inšpirovali sme sa našou obľúbenou @mama_natretiu :).  Potrebujeme: malú hlávku karfiolu (prípadne inej zeleniny ako patizón, brokolica, tekvica), čiernu soľ Ravita, ovsenú instantnú kašu Ravita, 2 vajíčka Postup: Karfiol rozdelený na ružičky si krátko povaríme v osolenej vode kým nie je polomäkký. Pripravený karfiol postupne obaľujeme v rozšľahaných a osolených vajíčkach a následne hneď v instantnej ovsenej kaši Ravita (môžeme kľudne použiť aj kukuričnú či iný druh).  Ukladáme na papierom vystlaný

  • Ako vznikol projekt s distribúciou vo vratných obaloch a kde sme chodili na výzvedy ? To všetko sa dozviete v tomto článku. Zhovárali sme sa s Martinkou a Martinom v bezobalovom obchode BEZOBALiS. Fotografie a rozhovor spracovala Maruš Matiášová.     Aj keď je stále čo zlepšovať, sme vďační za každý jeden ušetrený sáčok. Vďaka tomuto projektu totiž nemusel opustiť našu výrobu.   U nás v Ravite sa neustále zamýšľame nad tým, aké kroky musíme podniknúť, aby sme čo najviac znižovali ekologický dopad našej firmy.  V súvislosti s trendom otvárania bezobalových predajní sme uvažovali, ako zabezpečiť aj logistiku

  • Prečítajte si rozhovor s našim manažérom výroby Jaroslavom Petríčkom a jeho pravou rukou Magdalénkou Ďuronkovou. Ahojte! U nás vo firme sa poznáme všetci, skúste sa však predstaviť aj nášmu čitateľovi. Čo by mal o Vás vedieť aby si dokázal predstaviť Jaroslava a Magdalénku :D. Meggie o Jaroslavovi: Na prvý pohľad prísna osoba. Jeho priorita je aby všetko "klapalo" podľa plánu a pravidiel, ktoré sú určené. Od úloh ktoré nariadi očakáva, že budú dotiahnuté do konca bez zbytočných rečí, že sa niečo nedá. Nemá rád nedokončenú prácu. Po čase človek príde na to,

  • Stará dobrá klasika trocha inak :D. Ak aj vy máte doma veľa ovocia zo záhrady klasická bublanina vždy poteší. Tú našu sme trocha vyšperkovali kvalitným organickým korením a pohánkovou múkou. Marhule poslala babka, čučoriedky doniesla Katka a takto to celé vypálilo :).   Potrebujeme : 150g špaldovej múky Ravita, 50g pohánkovej múky Ravita, 50g kokosovej múky BioFriend, 1pl ovsených otrúb, 3 vajíčka, 100g trstinového cukru Ravita, 130g masla, 1dcl mlieka, 2čj prášku do pečiva bez vínneho kameňa, 1/2čj kurkumy Lebensbaum, 1/2čj cejlónskej škorice Lebensbaum, 1/2 čj buorbon vanilky Lebensbaum, ovocie. Postup: Suché ingrediencie (múku,

  • Ravita: Ahoj Paťka, na začiatok nám o sebe skús niečo prezradiť. Prečo si sa rozhodla pracovať práve pre spoločnosť Ravita , aká je tvoja pracovná náplň a čo pre Teba táto značka znamená? Patrícia: Do Ravity som prišla v decembri 2017. V predchádzajúcej práci som cítila, že sa už nemám kam posunúť. Vnímala som, že za mnou už nie je vidieť žiaden výsledok pre firmu. Až sa ku mne jedného dňa dostal pracovný inzerát z Ravity. Hľadali v ňom Asistenta nákupu. Bol zdieľaný na facebook fanpage a keďže za pokus nebijú,