Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Pšeničný chlebík celozrnný

18 rokov skúsenosti z nás robí spoľahlivého partnera.
Konopné semeno lúpané

Zloženie: pšenica 100%. Expandovaný chlebík pšeničný vyrobený zo pšenice, bez pridanej soli. Je ľahko stráviteľný a vhodný pri diéte.

Pšeničný chlebík celozrnný je expandovaný výrobok. Významné na tejto metóde je, že zvýšime stráviteľnosť narušením škrobov a bielkovín, zvýšime nutričnú hodnotu výrobkov a obsah vlákniny.

Prečo je pšeničný chlebík zdravý?

Pšenica a z nej následne vyrobené mlynské produkty sú cenným zdrojom nutrične významných sacharidov, lipidov, rastlinných bielkovín, vlákniny, ale aj vitamínov (A, B, C, E) a minerálnych látok (vápnik, fosfor, horčík, zinok). Z dietetického hľadiska je dôležité, že dvojzrnka je ľahko stráviteľná, neobsahuje antinutritívne zložky. Pôsobí priaznivo i na tráviaci trakt a má pozitívny účinok na znižovanie obsahu cholesterolu v krvi.

Tipy na použitie

Chlebík je výborný na raňajky, desiatu alebo ako olovrant s nátierkami a zeleninou. Je tiež vhodný ako príloha k polievkam,  prívarkom a šalátom. Výborná náhrada bežného pečiva pri rôznych druhoch diét.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na100g výrobku: energia 1620kJ/387kcal; tuky 1,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4g; sacharidy 79,4g z toho cukry 2,1g; bielkoviny 12,6g; soľ 0,03g.

Category:

Date:

Tags:

POST A COMMENT