Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Ryžový krehký plátok

18 rokov skúsenosti z nás robí spoľahlivého partnera.
Ryžový krehký plátok

Zloženie: ryža 78%, hrach, soľ.

Výrobok nie je geneticky modifikovaný, ani nie je vyrobený z geneticky modifikovaných surovín.

Prečo je ryžový krehký plátok zdravý?

Ryža je bohatým  zdrojom vitamínov skupiny B a minerálnych látok, najmä fosforu, draslíka a železa. Napriek nízkemu obsahu vlákniny ryža obsahuje škroby rezistentné tráveniu, ktoré účinkujú ako diétna vláknina. Škrob v bielej aj hnedej ryži sa trávi a absorbuje pomaly, ale pri tom trvale uvoľňuje do krvi glukózu. Vďaka tomu si diabetici dokážu kontrolovať hladinu cukru v krvi. Taktiež je vhodnou redukčnou potravinou. Používa sa na liečenie tráviacich problémov. Ryža mierne odvodňuje, zbavuje telo škodlivín a je dobrou prevenciou obličkových kameňov. Ryža je navyše odporúčaná ako súčasť pooperačnej diéty, pretože nezaťažuje tráviaci trakt.

Tipy na použitie

Ryžový krehký plátok je výborný na raňajky, desiatu alebo ako olovrant s nátierkami a zeleninou. Je tiež vhodný ako príloha k polievkam,  prívarkom a šalátom. Výborná náhrada bežného pečiva pri rôznych druhoch diét.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1399kJ/336kcal; tuky 0,6g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,05g; sacharidy 68,3g z toho cukry 0,8g; bielkoviny 11,5g; soľ 1,9g.

Ryžový krehký plátok

Zloženie: ryža 78%, hrach, soľ.

Výrobok nie je geneticky modifikovaný, ani nie je vyrobený z geneticky modifikovaných surovín.

Prečo je ryžový krehký plátok zdravý?

Ryža je bohatým  zdrojom vitamínov skupiny B a minerálnych látok, najmä fosforu, draslíka a železa. Napriek nízkemu obsahu vlákniny ryža obsahuje škroby rezistentné tráveniu, ktoré účinkujú ako diétna vláknina. Škrob v bielej aj hnedej ryži sa trávi a absorbuje pomaly, ale pri tom trvale uvoľňuje do krvi glukózu. Vďaka tomu si diabetici dokážu kontrolovať hladinu cukru v krvi. Taktiež je vhodnou redukčnou potravinou. Používa sa na liečenie tráviacich problémov. Ryža mierne odvodňuje, zbavuje telo škodlivín a je dobrou prevenciou obličkových kameňov. Ryža je navyše odporúčaná ako súčasť pooperačnej diéty, pretože nezaťažuje tráviaci trakt.

Tipy na použitie

Ryžový krehký plátok je výborný na raňajky, desiatu alebo ako olovrant s nátierkami a zeleninou. Je tiež vhodný ako príloha k polievkam,  prívarkom a šalátom. Výborná náhrada bežného pečiva pri rôznych druhoch diét.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1399kJ/336kcal; tuky 0,6g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,05g; sacharidy 68,3g z toho cukry 0,8g; bielkoviny 11,5g; soľ 1,9g.

Category:

Date:

POST A COMMENT