Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Kukuričný krehký plátok

18 rokov skúsenosti z nás robí spoľahlivého partnera.
Konopné semeno lúpané

Zloženie: kukurica 99%, soľ.

Výrobok nie je geneticky modifikovaný, ani nie je vyrobený z geneticky modifikovaných surovín.

Prečo je kukuričný krehký plátok zdravý?

Kukurica okrem vody obsahuje uhľohydráty, proteíny, minerálne látky a vlákninu, ktorá stimuluje pohyb čriev a bojuje proti zápche. Je známe, že kukurica má viac bielkovín ako iná čerstvá zelenina. Taktiež je bohatým zdrojom vitamínov skupiny B. Vitamín B1 má blahodarné účinky na mozog a nervový systém. Svojím zložením nám kukurica napomáha udržiavať dobrú hladinu krvného tlaku a funkciu srdca. Má pozitívny vplyv na krvotvorbu, okysličovanie buniek, na posilnenie vlasov a pokožky. Konzumáciou kukurice si udržiavame správnu hladinu hormónov a odbúravame stres v organizme.

Tipy na použitie

Kukuričný krehký plátok je výborný na raňajky, desiatu alebo ako olovrant s nátierkami a zeleninou. Je tiež vhodný ako príloha k polievkam,  prívarkom a šalátom. Výborná náhrada bežného pečiva pri rôznych druhoch diét.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1523kJ/365kcal; tuky 1,2g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g; sacharidy 83,4g z toho cukry 1,1g; bielkoviny 9,4g; soľ 0,9g.

Category:

Date:

POST A COMMENT