Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Letná hrachová polievka s mätou

Výborná rýchla polievka, ktorá Vás zasýti a dodá živiny. Spolu s chrumkavým naklíčeným hráškom je výbornou letnou polievkou, ktorá chutí aj studená :).

 

Na hrachovú polievku potrebujeme:
• 600 ml zleleninového vývaru
• 1 PL olivového oleja
čierna soľ Ravita na dochutenie
• 1 cibuľa
• lístky čerstvej mäty
• grécky jogurt na dochutenie
naklíčený hrášok Ravita

Prečo použiť  naklíčené lupienky?

Majú vysoký obsaho vlákniny a bielkovín.
Hrach je veľmi bohatý na vitamíny (hlavne skupiny B- B1, B2 a B3), vo väčšom množstve tiež na minerálne látky – zvlášť fosfor a draslík, ale tiež vápnik a horčík.

Lupienky sú jemné a chrumkavé a dodajú polievke výbornú štruktúru.

Benefity naklíčených semienok:

– ZVÝŠENIE VÝŽIVOVEJ HODNOTY
– VYŠŠIA KONCENTRÁCIA HODNOTNÝCH NUTRIENTOV
– VYŠŠIA STRÁVITEĽNOSŤ
– PRÍJEMNÁ CHUŤ
– OKAMŽITÁ KONZUMÁCIA
– VHODNÉ PRE CELIATIKOV

 

Postup: Hrášok pred varením vyberieme s chladničky aspoň 10 minút. Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku. Cibuľu zalejeme zeleninovým vývarom a necháme zovrieť. Následne pridáme hrášok a lístky mäty. Dosolíme čiernou soľou Ravita a povaríme cca 4 minúty. Polievku rozmixujeme do hladka a necháme ešte minútku prevrieť.

Podávame s gréckym jogurtou a naklíčeným hráškom.

 

Krásny slnečný deň prajeme.

 

Ingrediencie nakúpiš na :