Hnedý cukor nie je rafinovaný narozdiel od bieleho. Obsahuje vlákninu, vitamíny a minerály, ktoré sa v bielom cukre strácajú práve počas rafinácie. Je tiež ľahšie stráviteľný ako biely.
Výhody hnedého cukru prírodného oproti bielemu cukru
Hnedý cukor značky Ravita neobsahuje žiadne farbivá. Obsahuje menej sacharidov než biely cukor, avšak to s jeho konzumáciou aj napriek tomu netreba preháňať. Jeho prirodzená hnedá farba je vďaka ponechanému obsahu melasy. Hnedý cukor obsahuje vlákninu, vitamíny a minerálne látky, ktoré sa počas spracovania bieleho cukru strácajú.
Tipy na použitie
Je vhodný k príprave všetkých druhov pečiva, vianočných sladkostí, na sladenie nápojov, kávy, čaju, na výrobu kompótov a pod.
Skladovanie
Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Výživové údaje
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1630kJ/390kcal; tuky 0g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g; sacharidy 98,97g z toho cukry 98,97g; bielkoviny 0g; soľ 0g.
Andrej
Tento cukor používam roky! Je najlepší a za bezkonkurenčnú cenu 😉
ravita
Ďakujeme 🙂