Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Marhuľový olej

18 rokov skúsenosti z nás robí spoľahlivého partnera.
Marhuľový olej

Marhuľový olej je vyrobený lisovaním marhuľových jadier. Je príjemnej orieškovej chuti a vône.

Prečo je marhuľový olej zdravý?

Marhuľový olej obsahuje bohaté zastúpenie nenasýtených mastných kyselín. Charakteristický je obsahom vitamínov B15, B17 a B19. Je zdrojom aj vitamínu E a iných antioxidantov, ktoré bojujú proti oxidačnému stresu. Konzumáciou marhuľového oleja podporíme trávenie a zlepšíme pružnosť ciev. Výborný je aj na vonkajšie použitie, pretože priaznivo vplýva na pokožku a vlasy. Na pokožke nezanecháva pocit mastnosti a má upokojujúce účinky.

Neodporúčame používať marhuľový olej pri varení, pečení a už vôbec nie pri smažení. Olej sa skôr užíva preventívne, najlepšie 1 kávová lyžička ráno nalačno.

Skladovanie            

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v chlade a tme.

Výživové údaje

Výživové údaje na 100g výrobku: energia 3699kJ/900kcal; tuky 99,96g z toho mastné kyseliny 6,54g; sacharidy <1g z toho cukry <0,2g; bielkoviny <1g; soľ 0,01g.

Krajina pôvodu: Slovensko

Olej je balený v špeciálnej fľaši z fialového skla. Fialové sklo zaručuje ochranu pred procesmi urýchľujúcimi starnutie a predlžuje trvanlivosť a účinnosť oleja.

Po spotrebovaní fľašu pre jej jedinečné vlastnosti neodporúčame vyhadzovať, ale znovu využiť na uskladnenie oleja alebo iných potravín.

Category:

Date:

Tags:

POST A COMMENT