Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
+39 02 87 21 43 19
Title Image

Ovsené vločky ochutené sirupom s príchuťou – čokoláda

Je to výborná maškrta pre malých aj veľkých.
Ovsené vločky ochutené sirupom s príchuťou čokoláda

Zloženie: ovsené vločky 64%, sirup s príchuťou čokolády 22% (pitná voda, cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, kakaový prášok) hrozienka, arašidy, ryžový extrudát (ryžová múka), cukor.

Je to výborná maškrta pre malých aj veľkých na raňajky, desiatu, alebo olovrant.

Prečo je ovos zdravý?

Ovos je obilnina, ktorá je bohatá na ß-glukány, rastlinné steroly, nenasýtené mastné kyseliny, antioxidanty a vlákninu. Ovos má prirodzene vysoký obsah vlákniny (75-80%). Zrno má vysoký obsah bielkovín, ktoré majú priaznivý účinok pri telesnej vyčerpanosti, nespavosti, nervových poruchách. Priaznivo ovplyvňuje reguláciu cukru v krvi, podporuje činnosť štítnej žlazy, znižuje výskyt nádorových ochorení zažívacieho traktu a znižuje hladinu cholesterolu v krvi.

Tipy na použitie

Vločky sú výborné na prípravu obilnej kaše alebo na ochutenie jogurtov a mlieka spolu s orieškami, alebo sušeným ovocím Ravita.

Skladovanie

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje

Výživové údaje na100g výrobku: energia 1701kJ/406kcal; tuky 9,15g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,64g; sacharidy 64,3g z toho cukry 16,46g; bielkoviny 11,62g; soľ 0,01g.

Category:

Date:

Tags:

POST A COMMENT