Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Výzva s @mama_na_tretiu

Cviklový cirok s kozím syrom

Výborný teplý šalát, na ktorý Vám stačí týchto pár surovín:

Potrebujeme:

  • 1 balenie Cirok Ravita
  • 1 cvikla
  • 1 cibuľa
  • 2 -3 strúčiky cesnaku
  • korenie: rímska rasca celá, tymián, bazalka, rozmarín, čerstvý koriander, garam massala na cícer
  • Cícer (vopred uvarený alebo 1 konzerva)
  • kozí syr

Cirok obsahuje obrovské množstvo kvalitných bielkovín (špeciálne sa odporúča ak živočíšne bielkoviny nekonzumujete). Má nízky glykemický index a je prirodzene bezlepkový.

 

 

Postup:

Na hlbokej panvici orestujeme cibuľku, cesnak a koreniny (okrem garam massaly). Pridáme vodou prepláchnutý cirok, jemne orpažíme a zalejeme vodou (hrnček a pol). Varíme pod pokrievkou do mäkka za občasného miešania (cca 20-30 minút). Potom pridáme nastrúhanú cviklu a spolu orestujeme.

Na rozpálenej panvici opražíme Garam massalu a pridáme cesnak. Spolu orestujeme (3 – 5 minút).

Cviklový cirok podávame s teplým cícerom a kozím syrom. Nesmieme zabudnúť na čerstvý koriander! Ten dodá tú správnu chuť :).

 

Ak Vás recept zaujal sledujte našu výzvu s @mama_na_tretiu na INSTAGRAME. Môžete v nej hlasovať o ďalší produkt z ktorého pre Vás vytvoríme recepty.

 

Suroviny nakúpiš na