Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Z našej Ravita kuchyne
cheescake-chalva-ilustracny-Ravita

Cheesecake s chalvou

Potrebujeme:
Cesto: 80g orechy kešu natural Ravita, 200g slivky Ashlock Ravita, 4pl pšeničné klíčky Ravita, 5pl pšenové vločky Ravita, 1dcl mandľové mlieko Vitariz (môžeme nahradiť vodou, mandľové mlieko je však trochu sladké) – pozor netreba sa nechať uniesť a použiť ho viac ako my 🙂 potom je trošku problém s tuhnutím, 1pl lyžica ovsených otrúb Ravita.
Plnka: 250g plnotučného tvarohu, cca 200g ricotta, 5pl chalva pistáciová Ravita (alebo podľa chuti).
Zdobenie: lesné maliny, hobľované mandle Ravita, bio melasa BioFriend , stéviové lístky a bársaké jedlé kvetiny…

Príprava: Vo väčšej mise zmiešame tyčovým mixérom kešu orechy a slivky, kým nám nevznikne tuhá hmota. Pridáme ostatné ingrediencie na cesto a vymiešame. Hmotou vystelieme dno rozovieracej formy na tortu. Nepoužívame papier na pečenie ( problematicky sa potom odstraňuje 🙂 a necháme tuhnúť. Plnku si pripravíme zmiešaním všetkých ingrediencií šľahačom. Vlejeme do formy a všetko spolu necháme stuhnúť v chladničke (najlepšie cez noc). Následne cheesecake dozdobíme lesnými malinami (alebo rôznym iným ovocím), melasou, hobľovanými mandľami, kvetinami a môžeme podávať ….

 

cheescake-chalva-produkt-Ravita

POST A COMMENT