Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Z našej Ravita kuchyne
jablkova-tartata-ilustracny-Ravita

Jablková tartata

Potrebujeme: 150 g múky (75 g špaldovej múky Ravita+ 75g pohánkovej múky Ravita), 75 g masla, 1 vajce, 3 PL vlažnej vody, štipka soli, javorový sirup BioFriend, med, škorica, kardamón, jablká, machovka Ravita (môžeme vynechať prípadne použiť iné sušené ovocie), píniové oriešky (možeme použiť akékoľvek iné).

Postup: Ako prvé si pripravíme cesto. Vo veľkej nádobe zmiešame múky, vodu, vajíčko, maslo a štipku soli. Cesto necháme odpočinúť v chladničke. Jablká nakrájame na kocky, pridáme korenie, med a javorový sirup podľa chuti. Ak chceme mať pevnejšiu plnku môžeme jablká posypať vanilkovým pudingový práškom. Cesto vyvaľkáme na papieri na pečenie. Spolu s papierom ním vystelieme tortovú formu. Vyplníme zmesou s jablkami a pečieme vo vyhriatej rúre (150-170 stupňov) cca 30-40 minút. Podávame ešte teplé 🙂

jablkova-tartata-produkt-Ravita