Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Z našej Ravita kuchyne
tekvicový quiche Ravita

Tekvicový Quiche

Výborný jesenný tekvicový koláč, ktorý poteší nejedno bruško 🙂

Potrebujeme: 1 batát, 4 mrkvy, polovicu väčšej cukety, 2 vajíčka, 1 mozzarela, 1 smotana na varenie,  tvrdší syr na postrúhanie, 80g tekvicových jadierok Ravita, lístkové cesto,  čiernu soľ Ravita.

Príprava: Očistenú mrkvu a cuketu nastrúhame. Pridáme smotanu na varenie, vajíčka a dochutíme čiernou soľou. Celú zmes vložíme do vopred pripravenej formy na pečenie vystlanej lístkovým cestom (cesto môžete potrieť maslom ghee). Očistený batát nakrájaný na tenké plátky ozdobne poukladáme medzi zmes. Posypeme tekvicovými jadierkami a dáme piecť na 180 stupňov zhruba 35 minút. Následne koláč posypeme strúhaným tvrdým syrom a dáme zapiecť.  Podávame ozdobené tekvicovým olejom 🙂

Tekvicový quiche Ravita