Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Overená klasika trocha inak.

Bublanina zo špaldovej a pohánkovej múky

Stará dobrá klasika trocha inak :D.

Ak aj vy máte doma veľa ovocia zo záhrady klasická bublanina vždy poteší. Tú našu sme trocha vyšperkovali kvalitným organickým korením a pohánkovou múkou. Marhule poslala babka, čučoriedky doniesla Katka a takto to celé vypálilo :).

 

Potrebujeme : 150g špaldovej múky Ravita, 50g pohánkovej múky Ravita, 50g kokosovej múky BioFriend, 1pl ovsených otrúb, 3 vajíčka, 100g trstinového cukru Ravita, 130g masla, 1dcl mlieka, 2čj prášku do pečiva bez vínneho kameňa, 1/2čj kurkumy Lebensbaum, 1/2čj cejlónskej škorice Lebensbaum, 1/2 čj buorbon vanilky Lebensbaum, ovocie.

Postup: Suché ingrediencie (múku, korenie, prášok, ovsené otruby) spolu zmiešame. Zľahka roztopené maslo vymiešame spolu s cukrom a žĺtkami. Pridáme k sypkej zmesi a prilejeme mlieko. Vymiešame. Pridáme vyšľahané bielka a znova premiešame.  Takto pripravené cesto vylejeme na papierom vystlaný plech a pečieme zhruba 25 minút pri 230 stupňov.

Ozdobíme práškovým trstinovým cukrom. Vieme si ho jednoducho pripraviť z klasického trstinového cukru mlynčekom na kávu.

Výborné sladké víkendové raňajky :D.