Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Pečený karfiol

Ľúbite vyprážaný karfiol no hľadáte zdravšiu alternatívu ? Inšpiráciu aj na to ako využiť našu instantnú kašu nájdete v tomto recepte. Inšpirovali sme sa našou obľúbenou @mama_natretiu :). 

Potrebujeme: malú hlávku karfiolu (prípadne inej zeleniny ako patizón, brokolica, tekvica), čiernu soľ Ravita, ovsenú instantnú kašu Ravita, 2 vajíčka

Postup: Karfiol rozdelený na ružičky si krátko povaríme v osolenej vode kým nie je polomäkký. Pripravený karfiol postupne obaľujeme v rozšľahaných a osolených vajíčkach a následne hneď v instantnej ovsenej kaši Ravita (môžeme kľudne použiť aj kukuričnú či iný druh).  Ukladáme na papierom vystlaný plech a pečieme na 180 stupnov do zlatista. Počas pečenia potrieme olivovým olejom. Môžeme piecť spolu s okorenenými zemiakmi či inou zeleninou ktorá nám výborne poslúži ako príloha.

Dobrú chuť.