Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Z našej Ravita kuchyne

Špaldové lievance

Aktualne INFO (15.6.2017): Radi by sme vás informovali o zmene označovania špaldovej múky v zložení produktu na etikete. Označenie sa mení na základe novelizácie europského nariadenia 1196/2011. V novelizácií nariadenia sa mení z anglického originálu preklad do slovenčiny. Následne sa špalda po novom označuje ako pšenica špalda. A samozrejme špaldová múka už ako pšeničná špaldová múka. Zloženie výrobku ostáva rovnaké. Ak má výrobok v zložení uvedené iba: pšenica špalda alebo pšeničná špaldová múka stále ide o 100% výrobok zo špaldy. Neznamená to, že sa mieša pšeničná a špaldová múka.

Potrebujeme : (cca 20 lievancov): 2 hrnčeky špaldovej múky Ravita , 1čj lyžica sódy bikarbóny, 2PL lyžice trstinového cukru Ravita , štipka soli, 2 hrnčeky kravského mlieka (možete použiť aj mandľové, ovsené atď), 2 vajíčka, 1PL ľanového semena Ravita , 1PL chia semien Ravita

Príprava: vo väčšej nádobe si zmiešame spolu všetky ingrediencie kým nám nevznikne hladké cesto. Rozohriatu panvicu pokropíme olejom v spreji (ak nemáme, panvicu potrieteme trochou oleja) a tvarujeme malé placky , ktoré opečieme do zlatista z každej strany. Podávame s tvarohom, ovocím a medom…

 

lievcance-recept