Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Z našej Ravita kuchyne
Brokolicovy-kolac-ilustracny-Ravita

Brokolicový koláč

Potrebujeme na cca 8 ks : 1 menšiu brokolicu, 1 šálku čerstvého alebo uvareného mrazeného hrášku, 5 vajíčok, 100 g hladkej špaldovej múky, 1 kypriaci prášok bez fosfátov (cca 10 g), 1 mozzarellu, olivový olej na vymastenie formy, morskú/himalájsku soľ

Postup: Najprv do vriacej vody vložíme brokolicu, ak použijeme aj mrazený hrášok tak aj ten. Necháme variť zhruha 5 minút. Medzitým v miske vyšľaháme vajíčka do peny. K vajíčkam pridáme hladkú špaldovú múku a kypriaci prášok a vymiešame hladké cesto. Cesto bude vláčne a jemné. Do hotového cesta nastrúhame mozzarellu a premiešame. Tortovú formu o priemere 26 cm potrieme trochou olivového oleja a vylejeme cesto na plech. Keď sa brokolica a hrášok trochu povarí (cca 2-3 minúty vo vriacej vode), vyberieme ich z vody a necháme chvíľu vychladnúť. Cesto posypeme hráškom, nadrobno nakrájanou brokolicou a osolíme. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme cca 15 minút pri teplote 180 °C dozlatista.

inšpirované fitshaker.sk