Zaoberáme sa výrobou, predajom a distribúciou potravín zdravej výživy. Portfólio našej spoločnosti tvorí sortiment celozrnných, bezgluténových, bezlaktózových produktov a produktov patriacich do racionálnej výživy. Na slovenskom trhu pôsobíme 18 rokov a počas celého obdobia je našou snahou dbať na kvalitu používaných surovín a produktov, ako aj na tradíciu vyplývajúcu zo slovenského trhu. Neustále sa snažíme zlepšovať sortiment, prinášať nové produkty a poskytovať zákazníkom 100% služby. Náš tím je zložený z ľudí, pre ktorých je Ravita životným štýlom a dušou. Jednoducho povedané máme radi našu prácu a radi ju posúvame k Vám. :)

Baker

Sleduj nás:
Title Image

Blog

Z našej Ravita kuchyne
Kakaovy cheesecake Ravita

Bezlepkový kakaový cheesecake

 

 

Potrebujeme :  kukuričná múka Ravita (100 g)pohánková múka  Ravita (50 g), vajce (1 ks), maslo (90 g), cukor trstinový Ravita (3 PL)

Plnka:  smotana na šľahanie (250 ml), tvaroh (500 g), vajcia (3 ks), cukor trstinový Ravita (2 PL), kakao podľa chuti

Poleva:  kyslá smotana (200 g),  cukor trstinový Ravita (2 PL), kakao, mandle hobľované Ravita

Kakaovy cheesecake Ravita

Postup:   Kukuričnú múku zmiešame  s pohánkovou, pridáme vajíčko a maslo. Vypracujeme cesto a vložíme ho do chladničky na 30 minút oddýchnuť. Cesto rozvaľkáme a vložíme do okrúhlej formy (použili sme 26cm). Pečieme v predhriatej rúre na 170 stupňov cca 10 minút. Pustíme sa do prípravy plnky.  Zmiešame tvaroh so smotanou na šlahanie, vajíčkami a trstinovým cukrom a kakaom. Plnku vylejeme na predpečené cesto a ďalej pečieme v rúre na 150 stupňov, 50 minút. Na záver pripravíme polevu zmiešaním kyslej smotany s trstinovým cukrom a kakaom. Vylejeme na cesto, ozdobíme hobľovanými mandľami a dopečieme v rúre 10 minút. Po vychladnutí necháme v chladničke do druhého dňa. Pred podávaním môžeme ozdobiť kakaom a datľový sirupom.

Potom sa už len udržat a nezjesť to hneď celé 🙂

Kakaovy cheesecake Ravita