-
Kokosovo-malinové bounty
Áno aj tento výborný dezert si vieš pripraviť z našej viaczrnnej kaše za pár minút! Nechaj sa opantávať sladkou kokosovou chuťou v lahodnom objatí malín. Jednoduchý a rýchly recept na dezert. Postačí ti zopár ingrediencií a pár minút. Potrebujeme: • 250ml kokosového mlieka • 4pl strúhaného kokosu • med na dosladenie • 2 hrste mrazené maliny a 3PL trstinového cukru • 3PL smotanový jogurt • viaczrnná instantná kaša Ravita (množstvo poďla požadovanej hustoty) Viaczrnná kaša je vyrobená zo pšena, jačmenných krúpov, kukuričnej krupice, ovsa, pšenice, raži, kukuričných klíčkov bez pridania mlieka alebo cukru. Prečo je viaczrnná kaša zdravá? Pokrmy zo pšena sú veľmi výživné, sýte a s vysokým
-
Kukurično-banánový vankúšik
Nadýchaný piškótový obláčik aj takto by sme mohli vystihnúť tento lahodný dezert. Jemná banánová chuť v kombinácii s kokosovým mliekom, kukuricou a kvalitným gréckym jogurtom je to pravé na spríjemnenie popoludnia. S našou kukuričnou kašou si ho dokážete pripraviť za pár minút. Doprajte si ľúbezný čas pre seba :). Potrebujeme: • 250ml kokosového mlieka •1 mrazený banán • med na dosladenie• slaný karamel (najlepšie doma pripravený z trstinového cukru) • 3PL grécky jogurt • kukuričná instantná kaša Ravita (množstvo poďla požadovanej hustoty) • kukuričné piškóty Ravita na ozdobenie Kukuričná kaša je prirodzene bezlepková. Neobsahuje žiaden pridaný cukor ani konzervačné
-
Karamelovo-pohánkové blues
Áno aj tento výborný dezert si vieš pripraviť z našej pohánkovej kaše za pár minút! Tak ako je v blues dôraz kladený na sólový spev, je v tomto dezerte dominatná chuť pohánky. Ako jemný doprovod jej vyslovene ladí lahodná chuť slaného karamelu. Nechaj sa ovinúť sladkou zmyselnosťou rovnako ako hudbou Muddyho Watersa. Ak si milovník slaného karamelu určite si prídeš na svoje. Práve táto kombinácia spolu s kokosom a pohánkou dodávajú nášmu dezertu osobitnú chuť. Potrebujeme: • 250ml kokosového mlieka • 4pl strúhaného kokosu • med na dosladenie • slaný karamel (najlepšie doma pripravený z trstinového cukru) •